Hygieniapassi - KVVY

Hygieniapassi

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevien henkilöiden on hallittava elintarvikehygienian perusteet sekä turvalliset elintarvikkeiden käsittelytavat. Osoituksena tästä on Hygieniapassi.

Hygieniapassin saa läpäistyään virallisen hygieniaosaamistestin. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita, joita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala.

KVVY järjestää hygieniaosaamistestejä tarpeen mukaan joko asiakkaan omissa tiloissa tai KVVY:n toimipisteissä. Testiaika on 45 minuuttia. Testin jälkeen käymme läpi kysymykset ja oikeat vastaukset, joten kaiken kaikkiaan testitilaisuuteen kuluu aikaa noin tunti. Järjestämme testejä noin viikon varoitusajalla. Testiin voit ilmoittautua joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Ota yhteyttä:

Anna-Mari Alanen
Laboratoriopalvelut
Mikrobiologi
Puh. 03 246 1288


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi