Haemme vesinäytteenottajaa

Julkaistu: 04.07.2022
Kategoriat: Ajankohtaista, Näytteenotto, Työpaikat

Haemme vesinäytteenottajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän varsinainen työntekemispaikka voi olla Tampere tai joku muu yrityksen muista toimipaikoista. Työtä voi tehdä myös kotoa käsin.

Vesinäytteenottajan työtehtäviin kuuluu vesistönäytteiden ottaminen maastossa. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön kokemuksen ja ominaisuuksien mukaan. Työ vaatii matkustamista, mahdollisuutta käyttää omaa autoa työtehtävissä sekä positiivista ja joustavaa asennetta työhön. Valittavalla henkilöllä tulee olla ympäristönäytteenoton henkilösertifikaatti soveltuvalle erikoistumisalalle tai halukkuus suorittaa sellainen.

Työ sisältää iltatyötä ja voi sisältää myös viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.  Työsi tueksi saat ammattitaitoisen tiimin ja Suomen suurimpiin kuuluvan ympäristölaboratorion osaajat.

Tehtävä sijoittuu KVVY Tutkimus Oy:n Näytteenotto-ryhmään. Lähijohtajana toimii kenttäpäällikkö Esa Hell tai Keski-Suomen näytteenottajien lähijohtaja Timo Laakso.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan sähköpostilla hakemukset@kvvy.fi sunnuntaihin 24.7.2022 klo 23:59 mennessä. Viestin Aihe -kentässä tulee mainita ”Vesinäytteenottaja”. Hakijoiden haastattelut aloitetaan vko 30.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jukka Mattila p. 03 2461 261 keskiviikkona 20.7.2022 klo 9-11.

Soita meille Soita meille