<? the_title(); ?> - KVVY

Puhdistamonhoitajat

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät 2020

 

KVVY:n perinteiset puhdistamonhoitajien koulutus- ja neuvottelupäivät järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä. Koulutus on suunnattu jätevedenpuhdistamoiden hoitajille ja käyttövastaaville, sekä heidän sijaisilleen ja esimiehilleen.

Poikkeuksellisen kevään jälkeen valmistelut eivät ole aivan niin pitkällä kuin normaalisti tähän aikaan vuodesta, ja varaudumme koulutuksen suhteen myös mahdolliseen olosuhteiden muuttumiseen syksyllä. Tällä hetkellä olemme toiveikkaita, että koulutus päästään järjestämään normaalisti. Koulutuksen ajankohta on joko ke-to 21.-22.10.2020 tai ke-to 18.-19.11.2020, ja koulutuksen pitopaikkana on hotelli Alexandra Jyväskylässä.

Luentoaiheet ovat vasta varmistumassa, mutta prosessinohjaus, tulosten hyödyntäminen ja muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet ovat varmasti esillä. Hyviä luentoaiheita ja puhujia voi edelleen ehdottaa. Koulutuksen ohjelmaan kuuluu tutustuminen Jyväskylän keskusjätevedenpuhdistamolle (Nenäinniemen jätevedenpuhdistamo). Ohjelma, ajankohta ja koulutuksen hinta varmistuvat 15.8 mennessä, ja tiedotamme silloin lisää aiheesta.

Mukaan mahtuu arviolta noin 80 henkilöä. Ilmoittautuminen on mahdollista jo nyt, ja ilmoittautua voi Jukka Lammentaustalle (puh. 050 542 2278, sähköposti: jukka.lammentausta@kvvy.fi).

 

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivä 2019

Ota yhteyttä:

Jukka Lammentausta

Asiantuntijapalvelut osaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille