<? the_title(); ?> - KVVY

Puhdistamonhoitajat

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät 3.-4.11.2021.

KVVY:n puhdistamonhoitajien koulutus- ja neuvottelupäivät järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä 3.-4.11.2021. Koulutus on suunnattu jätevedenpuhdistamoiden hoitajille ja käyttövastaaville, sekä heidän sijaisilleen ja esimiehilleen. Koulutuksen pitopaikkana on hotelli Alexandra Jyväskylässä.

Kurssiohjelmaan kuuluu tutustuminen Jyväskylän keskusjätevedenpuhdistamolle (Nenäinniemen jätevedenpuhdistamo) 4.11. aamupäivän aikana. Koulutuksen luentoaiheet käsittelevät mm. puhdistusprosessin biologian ja kemiallisen saostuksen hallintaa, jälkikäsittelyn tehostamista ja puhdistamoiden toimintatehokkuutta.

Kurssimaksu on 390 euroa kahden hengen huoneessa majoittuville (430 € yhden hengen huoneessa) sisältäen ohjelman mukaiset ruokailut, yöpymisen ja kuljetukset (tutustumiskäynti Nenäinniemen jätevedenpuhdistamolla). Kurssimaksu ilman majoitusta on 300 €. Tampereelta Jyväskylään ja takaisin järjestetään mahdollisesti (= jos on riittävästi ilmoittautuneita) linja-autokuljetus, josta lisämaksu on alustavasti 25 €/hlö. Ilmoitettuihin hintoihin lisätään arvonlisävero.

Pyydämme ilmoittautumisia viimeistään 1.10 mennessä hotellin majoituskapasiteetin varmistamiseksi.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan:

  • majoitutteko 1 hengen vai 2 hengen huoneissa
  • mahdolliset ruoka-aineallergiat
  • osallistutteko linja-autokuljetukseen TRE-JKL-TRE

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 27.10. mennessä. Ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostilla, Jukka Lammentausta, p. 050 542 2278, jukka.lammentausta(at)kvvy.fi. Lisätietoa kurssiohjelmasta ja aikatauluista lähetetään ilmoittuneille lähiaikoina. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti voimassa olevien suositusten mukaisesti.

 

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivä Lappajärvellä 2019

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät Vaasassa 2018

Ota yhteyttä:

Jukka Lammentausta

Asiantuntijapalvelut osaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille