<? the_title(); ?> - KVVY

Puhdistamonhoitajat

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät 3.-4.11.2021.

KVVY:n perinteiset puhdistamonhoitajien koulutus- ja neuvottelupäivät järjestetään 3.-4.11.2021 Jyväskylässä.  Koulutuspäivät on suunnattu jätevedenpuhdistamoiden hoitajille ja käyttövastaaville, sekä heidän sijaisilleen ja esimiehilleen. Koulutuksen pitopaikkana on hotelli Alexandra.

Koulutuksen ohjelmasta, aikatauluista yms. käytännön asioista tiedotetaan tarkemmin elokuussa. Luentoaiheet ovat vasta varmistumassa, mutta prosessinohjaus, tulosten hyödyntäminen ja muut mielenkiintoiset ajankohtaiset aiheet ovat varmasti esillä. Hyviä luentoaiheita ja puhujia voi myös edelleen ehdottaa. Koulutuksen ohjelmaan kuuluu tutustuminen Jyväskylän keskusjätevedenpuhdistamolle (Nenäinniemen jätevedenpuhdistamo).

Ilmoittautuminen on mahdollista jo nyt. Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja maksimi osallistujamäärä on noin 80 kurssilaista. Kursseille voi ilmoittautua Jukka Lammentaustalle joko puhelimitse tai sähköpostilla (puh. 050 542 2278, sähköposti jukka.lammentausta@kvvy.fi).

Tapahtuma järjestätään terveysturvallisesti voimassa olevien suositusten mukaisesti. Mikäli koronatilanne muuttuu ja kokoontumisrajoitukset tai muut suositukset tiukentuvat, niin tilannetta tarkastellaan uudestaan.

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivä Lappajärvellä 2019

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät Vaasassa 2018

Ota yhteyttä:

Jukka Lammentausta

Asiantuntijapalvelut osaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille