Vesistöaiheisia tietoiskuja ja kunnostusklinikka Porissa la 19.9.2020 klo 10-15

Keväältä perutun tietoisku- ja kunnostusklinikkatilaisuuden alustava uusi ajankohta on lauantai 19.9.2020 klo 10-15. Tilaisuus järjestetään Porin pääkirjastossa.

Tietoiskujen aiheina ovat Kokemäenjoen vedenlaatu, vedenpinnan korkeus ja säännöstely, vesistökunnostukset ja hoitokalastus sekä Järviwikin käyttö. Tämä tietoiskupaketti pidetään kolmesti, klo 10, 12 ja 14, joten voit vapaasti valita juuri sinulle sopivimman kuunteluajan! Alla tarkempaa tietoa tietoiskuihin liittyen.

Vesistökunnostusklinikka on auki tietoiskupakettien välisinä aikoina, ja tuolloin kaikilla on mahdollisuus tulla keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa vesistöihin ja vesistökunnostuksiin liittyvistä asioista.

Tervetuloa kuuntelemaan tietoiskuja ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa Porin pääkirjastolle lauantaina 19.9.2020! Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Tietoiskut 19.9.2020 klo 10, 12 ja 14

Kokemäenjoen vedenlaatu (10 min, Hanna Arola, KVVY ry)

Vedenkorkeus ja säännöstely (10 min, Juha-Pekka Triipponen, Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Vesistökunnostukset ja hoitokalastus/Järviwikin käyttöopastus (10 min, Lauri Anttila ja Henna Ryömä, Pyhäjärvi-instituutti)

Tietoiskut ja kunnostusklinikka -päivä on Pyhäjärvi-instituutin ja Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry:n Satakunnan vesistöneuvonta -hankkeen sekä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen yhdessä järjestämä tilaisuus. Tilaisuus on osa Pirkanmaan ELY-keskuksen koordinoiman Vesivisio 2050 -työn toteuttamaa Vesivisioviikkoa.

Lisätietoja:

Hanna Arola, ympäristöasiantuntija, KVVY ry