Haemme lounas- ja kokoustarjoilutyöntekijää Tampereelle (sijaisuus)

Julkaistu: 02.06.2021
Kategoriat: Ajankohtaista, Työpaikat

Haemme lounas- ja kokoustarjoilutyöntekijälle vuorotteluvapaan sijaista Tampereen toimipisteeseen, jossa työskentelee kaikkiaan yli 100 työntekijää. Paikalla olevien työntekijöiden määrä vaihtelee ja on päivittäin noin 70.

Lounas- ja kokoustarjoilutyöntekijämme työtehtäviin kuuluu päivittäisen henkilökunnalle tarjottavan lounaan tilaaminen yhteistyökumppanilta, lounaan esille laittaminen, henkilökunnan kahvituksen hoitaminen ja tiskaaminen sekä ruokailu- ja kokoustilojen siisteydestä huolehtiminen. Hän hoitaa kokoustarjoilujen tilaamisen sekä niiden tarjolle laittamisen kokoustiloihin. Lisäksi hän tekee erilaisia tarviketilauksia tukkuliikkeistä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kelpoisuutta vuorotteluvapaan sijaiseksi, ja että hänellä on voimassa oleva hygieniapassi. Valittavan henkilön tulee omata hyvät asiakaspalvelutaidot, sekä positiivisen ja joustavan työotteen. Työ vaatii kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn ja riittävää suomen kielen taitoa. Tietoteknisistä taidoista on hyötyä tehtävässä menestymisessä ja kokemus lounas- ja kokoustarjoilutyöstä katsotaan valittavalle henkilölle eduksi.

Työsuhteen kesto on 19.7.2021-28.1.2022. Työsuhde on kokoaikainen.

Tehtävä sijoittuu KVVY Tutkimus Oy:n Hallinto- ja tukipalvelut -osastolle. Lähijohtajana toimii talous- ja hallintojohtaja Vuokko Valli.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostilla vuokko.valli@kvvy.fi maanantai 7.6.2021 klo 16:00 mennessä. Viestin Aihe -kentässä tulee mainita ”Lounas- ja kokoustarjoilutyöntekijä”. Hakijoiden haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

KVVY Tutkimus Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristö- ja elintarvikealan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 150 eri alan asiantuntijaa.  Olemme työssämme sitoutuneet asiakaslähtöisyyteen, asiantuntevuuteen, luotettavuuteen ja puolueettomuuteen. Palvelumme ovat Suomessa tuotettuja ja tunnustuksena työmme vastuullisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn liiton Yhteiskunnallinen yritys –merkin.

Soita meille Soita meille