Tapahtumat ja ilmoittautuminen

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry (KVVY Yhdistys) järjestää erilaisia tapahtumia eri puolella Kokemäenjoen vesistön ja Karvianjoen vesistöaluetta. Lisäksi osallistumme myös sidosryhmien ja yhteistyöhankkeiden tapahtumiin.

Tapahtumiimme ilmoittaudutaan tapahtuman kuvauksen yhteydessä olevan linkin kautta.

Seuraa meitä myös Facebookissa!

Huomaathan, että ilmoittautuessa yhteystietokenttä on pakollinen, jotta saamme sinuun tarvittaessa nopeasti yhteyttä ja voimme lähettää lisätietoa tapahtumasta. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta osaamme varata riittävän määrän tarjoilua ja varmistua, että tapahtumalle varattu tila on sopiva tapahtuman osallistujamäärälle.

Vuoden 2024 tapahtumat

Tulevat tapahtumat 2024

• 5.3. Tule tutustumaan kosteikon rakentamiseen! Työnäytös Jokimaan kosteikolla klo 15 -16.30. (Vesilahdentie 1006, 37310 Tottijärvi). Tapahtumassa päästään seuraamaan kosteikon rakennustöitä, paikan päällä myös asiantuntijoita, joilta voi kysyä lisää vesienhallinnasta ja kosteikoista. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Makkaranpaistoa ja kahvitarjoilu. Tilaisuuden järjestävät Pirkkavedet ja KVVY Yhdistyksen ja Vanajavesikeskuksen Vauhtia vesienhoitoon III-hanke. Tapahtuman kutsua saa jakaa. Tervetuloa!
  • 5.3. Karvianjoen alueen vesistökunnostus tutuksi!-tilaisuus Honkahovissa Honkajoella klo 16.30–19.30. (Pohjanmaantie 99, 38950 Honkajoki). Tilaisuudessa kuullaan Karvianjoen alueella vaikuttavien toimijoiden vesistökunnostustoimista ja suunnitelmista. Tutustu tarkemmin ohjelmaan täältä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Kahvitarjoilu. Ilmoittaudu tästä viimeistään maanantaina 26.2. Paikan päälle voi myös tulla ilman ilmoittautumista, mutta ilmoittautuminen on tärkeää, jotta osaamme varata riittävästi tarjoilua. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
  • 20.3. Jämijärven alueen vesienhallintatilaisuus klo 16.30 alkaen (Jämijärven Luontokeskus, Sormelantie 77, 38800 Jämijärvi). Tapahtuma alkaa kahvitarjoilulla klo 16:30 ja varsinainen tilaisuus alkaa klo 17. Tilaisuudessa esitellään Jämijärvelle tehtyä vesistökunnostuksen esiselvitystä sekä kuullaan ja keskustellaan vesistökunnostamisesta. Tapahtuman koko ohjelma on ladattavissa tästä linkistä. Ilmoittauduthan tapahtumaan 12.3. mennessä tästä. Tervetuloa!

Menneet tapahtumat 2024

• 30.1. Haittaako Ypäjän tulvat? -tilaisuus Tuottajain tuvalla Ypäjällä klo 17-20. (Koskentie 678, 32100 Ypäjä). Maanomistaja, tule jakamaan näkemyksesi viljelyn haasteista alueella. Keskustelutilaisuuden tarkoituksena on yhdessä miettiä ratkaisuja alueen vesienhallintaongelmiin. Tutustu tarkemmin ohjelmaan täältä. Tilaisuuden järjestää KVVY Yhdistys, Hämeen ELY-keskus, MTK Lounais-Häme ry, KIPSI-hanke ja Loimijoen alueen kunnat. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Kahvitarjoilu. Ilmoittaudu mukaan ylläolevan linkin kautta viimeistään perjantaina 26.1. (ilmoittautumisaikaa pidennetty)! Paikan päälle voi myös tulla ilman ilmoittautumista, mutta ilmoittautuminen on tärkeää, jotta osaamme varata riittävästi kahvia ja pikkusuolaista. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!