<? the_title(); ?> - KVVY

Puhdistamonhoitajat

KVVY:n järjestää puhdistamonhoitajille koulutus- ja neuvottelupäivät joka toinen vuosi. Koulutus on suunnattu jätevedenpuhdistamoiden hoitajille ja käyttövastaaville sekä heidän sijaisilleen ja esimiehilleen. Kaksipäiväiseen koulutukseen sisältyy luentoja ajankohtaisista aiheista sekä vierailukäynti jäteveden puhdistamolla. Lisäksi järjestämme koulutuspäiviä ja räätälöityjä koulutuksia tilauksesta.

Ajankohtaista koulutusta!

Järjestämme jätevedenkäsittelyn koulutuspäivän keskiviikkona 4.10.2023 Lappajärvellä. Koulutuspaikkana on Hotelli Kivitippu (www.kivitippu.fi). Koulutus on suunnattu jätevedenpuhdistamoiden hoitajille ja käyttövastaaville sekä heidän sijaisilleen ja esihenkilöilleen.

Koulutuksen tavoitteena on tiedon jakaminen käytännönläheisten esimerkkitapausten kautta.
Luentoaiheet painottuvat puhdistamon ajotapoihin ja prosessin säätämiseen. Ohjelmassa on esimerkiksi puheenvuorot Lapuan ja Seinäjoen jätevedenpuhdistamoiden prosesseista ja operoinnista. Paikalla ovat myös KVVY Tutkimus Oy:n omat jätevesiasiantuntijat keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Lisätietoja koulutuksesta voi kysyä asiantuntijapalvelut osaston johtajalta Jukka Lammentaustalta puhelimitse 050 542 2278 tai sähköpostilla jukka.lammentausta(at)kvvy.fi. Koulutuksen maksimi osallistujamäärä on noin 50 henkilöä, ja hinta 160 €/hlö+alv. Ilmoittautumiset 23.9.2023 mennessä Jukka Lammentaustalle.

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät 2022

Vuoden 2022 koulutus- ja neuvottelupäivät järjestettiin 2.-3.11.2022 Helsingissä ja Porvoossa ja mukana oli yli 60 osallistujaa. Ohjelmaan sisältyi luentoja sekä vierailut Viikinmäen puhdistamolla Helsingissä ja Hermanninsaaren puhdistamolla Porvoossa. Kiitokset HSY:lle ja Porvoon Vedelle vierailumahdollisuudesta ja puheenvuoroista! Sekä tietenkin kiitokset kaikille koulutukseen osallistuneille!

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät Jyväskylässä 2021

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivä Lappajärvellä 2019

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät Vaasassa 2018

Ota yhteyttä:

Jukka Lammentausta

Asiantuntijapalvelut osaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille