<? the_title(); ?> - KVVY

Puhdistamonhoitajat

KVVY:n järjestää puhdistamonhoitajille koulutus- ja neuvottelupäivät joka toinen vuosi. Koulutus on suunnattu jätevedenpuhdistamoiden hoitajille ja käyttövastaaville sekä heidän sijaisilleen ja esimiehilleen. Kaksipäiväiseen koulutukseen sisältyy luentoja ajankohtaisista aiheista sekä vierailukäynti jäteveden puhdistamolla. Lisäksi järjestämme koulutuspäiviä ja räätälöityjä koulutuksia tilauksesta.

Ajankohtaista koulutusta!

Järjestämme puhdistamonhoitajien koulutus- ja neuvottelupäivät Hämeenlinnassa 30.-31.10.2024. Tervetuloa mukaan!

Koulutus on tarkoitettu erityisesti jätevedenpuhdistamoiden käyttöhenkilöstölle, puhdistamonhoitajille ja heidän esihenkilöilleen, mutta kaikki jätevedenkäsittelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista ja hankkeista, prosessin ajotavan hallinnasta, viemäröinnin haasteista ja yhdyskuntajätevesidirektiivin uudistuksen vaikutuksista puhdistamoille. Tutustumiskohteemme toisena koulutuspäivänä on saneerattu ja laajennettu Hämeenlinnan kaupungin pääpuhdistamo, Paroisten jätevedenpuhdistamo. Alustava ohjelma löytyy majoitustietojen alta, ja lopullinen ohjelma varmistuu alkusyksyn aikana.

Ilmoittautuminen koulutukseen 20.9. mennessä tämän Webropol-linkin kautta  https://link.webropol.com/ep/hameenlinna2024 tai puhelimitse Jukka Lammentaustalle (yhteystiedot alla). Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on noin 80 henkilöä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Samalla lomakkeella voit halutessasi ilmoittaa useamman henkilön kerralla. Osallistumisen voi maksutta peruuttaa 14 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Kokous- ja majoituspaikkana toimii hotelli Vanajanlinna (https://vanajanlinna.fi/vanajanlinna/hotelli). Koulutuksen hinta on 495 €/hlö ja ilman majoitusta 395 €/hlö (+ALV). Hintoihin sisältyvät ohjelman mukaiset kuljetukset, luennot, tutustumiskierros puhdistamolla ja ruokailut. Majoitus tapahtuu hotelli Vanajanlinnassa yhden hengen huoneissa. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Alustava ohjelma, puhdistamonhoitajien koulutuspäivät Hämeenlinnassa 2024

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät 2022

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät Jyväskylässä 2021

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivä Lappajärvellä 2019

Puhdistamonhoitajien koulutuspäivät Vaasassa 2018

Ota yhteyttä:

Jukka Lammentausta

Asiantuntijapalvelut osaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille