<? the_title(); ?> - KVVY

Yhdistys 60 vuotta

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys muistelee tällä sivustolla 60-vuotista työtään ja pohtii myös tulevaisuuttaan. Historiansa alkuajoista lähtien yhdistyksemme on tavoitteellisesti tutkinut ja tarkkaillut Kokemäen- ja Karvianjoen vesistöalueita sekä neuvonut ja ohjannut ihmisiä kohti entistä parempaa vesien ja ympäristön tilaa.

26.5.2021 on KVVY ry:n virallinen syntymäpäivä. Silloin tuli kuluneeksi 60 vuotta yhdistyksen perustavasta kokouksesta Tampereella. Syntymäpäiväksi haastattelimme toiminnanjohtajaamme limnologi Jukka Mattilaa.

Julkaisemme tällä sivustolla myös historiapainotteista aineistoa, joka kertoo KVVY:n kehitysvaiheista ja niiden vaikutuksesta vesistön nykytilaan:

Aikakanuunan avulla pääsemme kurkistamaan osaamisemme historiaan aiheittain. Kokeneet asiantuntijamme toimivat oppaina ja tulkitsijoina matkoilla, joissa meille raotetaan myös osaamisalueemme tulevaisuutta.

Vanhaa labravälineistöäAikakanuuna

 

Kuukauden konkari -sarjassa esittelemme pitkään vesiensuojelun hyväksi toimineita ihmisiä ajatuksineen ja harrastuksineen.Sirpa Väntsi 2021

Soita meille Soita meille