<? the_title(); ?> - KVVY

Laskutus Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen.

Käytättehän laskun vastaanottajana aina yhdistyksen virallista nimeä Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry. Näin varmistatte laskujen saapumisen perille ja suoritusten oikea-aikaisen maksun.

Järjestelmämuutoksen myötä Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry:n laskutustiedot ovat muuttuneet 29.12.2023 alkaen. Pyydämme päivittämään uuden laskutusosoitteemme asiakasrekisteriinne.

HUOM! Mikäli teillä on vuotta 2023 koskevia laskuja, ne täytyy lähettää vanhaan osoitteeseen. Vanhat laskutustietomme löytyvät täältä.

Verkkolaskutus

Yrityksen nimi: Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry
Y-tunnus: 0214391-0
Verkkolaskuosoite: 003702143910
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 02143910@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0–9. Ethän käytä erikoismerkkejä tai välilyöntejä liitteiden nimeämiseen.

Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.
Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry
02143910
PL 100
80020 Kollector Scan

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten
  • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa

 

Ota yhteyttä:

Laskutus

Puh. 03 246 1262
laskutus@kvvy.fi

Sanna Popa

Johdon assistentti
Puh. 03 246 1202

Nina Korkka

Projektiassistentti
Puh. 03 246 1203


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille