<? the_title(); ?> - KVVY

Laboratoriopalvelut

KVVY:n laboratorio tarjoaa asiakkailleen monipuolisen analyysivalikoiman ympäristö-, elintarvike- ja asumisterveystutkimuksiin. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset sekä viranomaiset. Ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikainen, automatisoitu laitteisto varmistavat tarkoituksenmukaisen ja laadukkaan tuloksen.

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tutkimussuunnitelmien teosta näytteenoton ja analysoinnin kautta tulosten tulkintaan. Analyysivalikoimamme sisältää sekä mikrobiologisia, että kemiallisia menetelmiä. Kehitämme analytiikkaamme jatkuvasti asiakastarpeet huomioiden. KVVY Tutkimus Oy:n laboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T064 (SFS-EN ISO/IEC 17025). Laboratorioillamme on myös kattava valikoima erilaisia viranomaishyväksyntöjä. Tutustu akkreditointiin ja hyväksyntöihin tarkemmin kohdassa Akkreditointi ja laatu.

Palvelumme ovat helposti tavoitettavissa seitsemän toimipisteemme kautta. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Porissa, Raumalla, Vaasassa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja Sastamalassa. Kaikilta palvelusektoreilta meillä on laboratoriona vuosikymmenten kokemus. Analyysitulosten nopeaan toimitukseen tarjoamme yritys- ja viranomaisasiakkaillemme mahdollisuutta reaaliaikaiseen tulosten seurantaan web-pohjaisen Extranet –palvelun kautta.

Haluamme olla lähellä asiakasta suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakkaan tarpeisiin sopivinta analytiikkaa.

Ota yhteyttä:

Marjo Toivo

Analytiikkapalvelut -osaston johtaja
Mikrobiologi
Puh. 03 2461 205

Myyntipalvelu

Puh. 03 246 1301
myynti@kvvy.fi


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille