Haemme palvelulogistiikkatyöntekijää Tampereen laboratorioon

Julkaistu: 29.06.2022
Kategoriat: Ajankohtaista, Työpaikat

Haemme palvelulogistiikkatyöntekijää KVVY Tutkimus Oy:n Tampereella toimivaan ympäristö-, elintarvike- ja asumisterveystutkimuksia tekevään laboratorioon, jossa työskentelee kaikkiaan yli 70 työntekijää.

Palvelulogistiikkatyöntekijän työtehtäviin kuuluu näyteastioiden toimitus KVVY Tutkimus Oy:n asiakkaille ja yrityksen eri toimipisteisiin. Lisäksi hän purkaa eri toimipisteistä tulleet näytelähetykset sekä kirjaa ne laboratoriojärjestelmään. Palvelulogistiikkatyöntekijä vastaa verkkokauppatoimituksista, huolehtii näytepullovarastosta sekä vastaanottaa ja purkaa tukkukuormat. Tehtävänkuvaa tarkennetaan valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Tehtävä kehittyy työntekijän osaamisen kartuttua.

Valittavan henkilön tulee omata hyvät asiakaspalvelutaidot, sekä positiivisen ja joustavan työotteen. Työ vaatii kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn, vastuuntuntoa, hyvää organisointikykyä, riittävää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä toimintakykyä. Tietoteknisistä taidoista on hyötyä tehtävässä menestymisessä. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.

Sopiva pohjakoulutus tehtävään on varastointialan koulutus, tai muulla koulutuksella tai työkokemuksella hankitut tiedot ja taidot. Tehtävä sopii myös vastavalmistuneelle. Valittu henkilö perehdytetään ja tarvittaessa myös koulutetaan tehtävään.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ sisältää iltatyötä ja voi sisältää myös viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä sijoittuu KVVY Tutkimus Oy:n Tampereen laboratorion Vastaanotto-ryhmään. Lähijohtajana toimii ryhmänvetäjä Virpi Peltoniemi.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostilla vuokko.valli@kvvy.fi tiistaihin 12.7.2022 klo 16:00 mennessä. Viestin Aihe -kentässä tulee mainita ”Palvelulogistiikkatyöntekijä”. Hakijoiden haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Vuokko Valli p. 040-824 7042 maanantaina 4.7.2022 klo 9-11 sekä perjantaina 8.7.2022 klo 13-15.

KVVY Tutkimus Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristö- ja elintarvikealan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 150 eri alan asiantuntijaa.  Olemme työssämme sitoutuneet asiakaslähtöisyyteen, asiantuntevuuteen, luotettavuuteen ja puolueettomuuteen. Palvelumme ovat Suomessa tuotettuja ja tunnustuksena työmme vastuullisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn liiton Yhteiskunnallinen yritys –merkin.

Soita meille Soita meille