Haemme välinehuoltajaa ympäristö- ja elintarvikelaboratorioomme Tampereelle

Julkaistu: 29.09.2021
Kategoriat: Ajankohtaista, Työpaikat

Haemme välinehuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (01.12.2021-31.03.2022) Tampereen laboratorioomme.

Arvostamme positiivista ja aikaansaavaa asennetta ja odotamme sinulta löytyvän oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kokemusta välinehuollon tai laboratorion tehtävistä, mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Työtehtäviisi kuuluvat laboratoriotiskikoneiden käyttö, happohuuhtelut ja puhtaiden astioiden lajittelu takaisin laboratorioon sekä muut välinehuollot työtehtävät.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla osoitteeseen riikka.mattsson(at)kvvy.fi 24.10.21 mennessä. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”välinehuoltajahaku”. Kysymykset voi osoittaa sähköpostilla tea.niemisto(at)kvvy.fi tai puh 03 2461 237.

KVVY Tutkimus Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristö- ja elintarvikealan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 150 eri alan asiantuntijaa. Olemme työssämme sitoutuneet asiakaslähtöisyyteen, asiantuntevuuteen, luotettavuuteen ja puolueettomuuteen. Palvelumme ovat Suomessa tuotettuja ja tunnustuksena työmme vastuullisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Soita meille Soita meille