Haemme viestintäapulaista kesätyöhön KVVY Yhdistykselle

Julkaistu: 13.03.2023
Kategoriat: Ajankohtaista, Työpaikat

OP tukee Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta nuorten työelämään tutustumista ja yhdistystoimintaa eri puolilla Suomea. Kampanjassa valituksi tullut yhdistys voi palkata 15-17- vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi, ja OP korvaa yhdistykselle nuoren palkan. KVVY Yhdistys kuuluu tänä vuonna OP Tampereen valitsemien tuen saajien joukkoon, ja pääsemme iloksemme tarjoamaan yhdelle nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään yhdistyksemme viestintäapulaisena.

Viestintäapulaisena tehtäväsi on tuottaa viestintämateriaalia yhdistyksemme sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille, ja osallistua erilaisten tapahtumiemme järjestelyihin. Järjestämme erilaisia ympäristöön ja vesistöihin liittyviä tapahtumia ja työskentely-ympäristö vaihtelee toimistosta maastoon.

Eduksi tehtävässä katsotaan kiinnostuneisuus luontoa ja vesistöjä kohtaan, sekä hyvä valokuvaus-, videokuvaus- ja kirjoitustaito. Toivomme, että olet sosiaalinen ja suhtaudut avoimesti uusiin tilanteisiin.

Työaika on kaksi viikkoa, ja työt ajoittuvat kesä-heinäkuun ajalle yhdessä valitun henkilön kanssa sopien. Palkka kahden viikon työstä on 400 euroa. Työpäiväsi pituus on enintään 6 h päivässä ja työtä on enintään 30 tuntia viikossa. Jotta voit tulla valituksi työhön, sinun tulee täyttää 15 vuotta vuoden 2023 aikana, ja olla alle 18-vuotias kesätyön aikana.

Kesätyöhakemuksessasi on hyvä tulla esille mm. seuraavat tiedot:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • mahdolliset aiemmat työkokemukset ja työnantajat.

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestäsi ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hanna.arola@kvvy.fi. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään su 16.4.

Lisätietoja viestintäapulaisen tehtävästä voit tiedustella viestintäpäällikkö Mia-Maria Koskelta puhelimitse numerosta 03 2461 325 tai sähköpostilla mia-maria.koski@kvvy.fi.

Lisätietoa OP:n kampanjasta osoitteesta: https://www.op.fi/web/op-tampere/kesaduuni

Soita meille Soita meille