Kutsu: Taajamien pienvedet – lähiluonnon helmet -seminaari Tampereella 28.9.

Julkaistu: 18.08.2020
Kategoriat: Ajankohtaista, Yhdistys

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry, Tampereen kaupunki ja valtakunnallinen Vesistökunnostusverkosto järjestävät maanantaina 28.9.2020 klo 10 alkaen kaikille avoimen, maksuttoman seminaarin Tampereen Työväenmuseo Werstaalla (osoite Väinö Linnan aukio 8).

Seminaarissa keskustellaan pienvesien tilasta, sekä niiden tunnistamisesta ja huomioimisesta taajamien maankäytössä. Seminaari on suunnattu pienvesien parissa työskenteleville viranomaisille, sidosryhmille, vapaaehtoisille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Seminaarin yhteydessä on mahdollisuus tutustua myös Ylöjärven Myllypuron monipuolisiin kunnostustoimiin. Maastokohde sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kohteelle on mahdollista matkustaa yhteiskuljetuksella tai omalla kyydillä.

 

Seminaarin ohjelma (pdf)

 

Tapahtuman järjestelyissä huomioidaan voimassa olevat rajoitteet ja suositukset. Seminaarin osallistujamäärä paikan päällä on rajattu 50 henkilöön – varmista paikkasi nopeasti! Myös yhteiskuljetuksella maastokohteelle siirtyvien osallistujien määrää on rajattu. Huomioithan, että yleisötilaisuuteen ei saa tulla, jos on sairastumiseen viittaavia oireita.

Ilmoittautuminen 10.9.2020 mennessä

 

Seminaarin esityksiä on mahdollista kuunnella myös etäyhteydellä.

Teams -etäyhteys

 

Tervetuloa joko paikan päälle tai etäyhteyksien päähän!

Soita meille Soita meille