KVVY Tutkimus Oy uudistaa laboratoriojärjestelmänsä

Julkaistu: 08.11.2021
Kategoriat: Ajankohtaista, Laboratorio

KVVY Tutkimus Oy:n analytiikkapalvelut ovat viime vuosina kasvaneet voimakkaasti, ja kasvun myötä on tullut tarpeelliseksi uudistaa myös laboratoriojärjestelmä vastaamaan laajentuneen toiminnan tarpeita. Uusi, vuoden 2022 alussa käyttöön otettava järjestelmä on suomalaisen perheyhtiön InnoVatics Oy:n InnoLims -järjestelmä, jota käyttää Suomessa yli 20 laboratoriota.

Projektipäällikkönä järjestelmäuudistuksessa toimii laboratorionjohtaja Marjo Toivo. –Meillä on neljä laboratoriota, ja tutkimme vuosittain yli 100 000 näytettä. Nyt tehtävä uudistus palvelee yritystämme ja asiakkaitamme entistä paremmin nyt ja tulevaisuudessa, Toivo kertoo. KVVY Tutkimus Oy:n laboratoriotoiminnot ovat olleet noin 10 % kasvussa vuosittain, ja nyt tehtävä investointi on panostus myös tulevaan kasvuun.

Asiakkaalle uudistus näkyy lähinnä tutkimusselosteiden uudistuvan ulkoasun sekä uuden Extranet-palvelun kautta. InnoLims-järjestelmä sisältää Extranet-palvelun, jonka kautta on helppo tehdä analyysitilauksia ja tarkastella tuloksia. Extranet tarjoaa myös työkaluja raportoinnin tueksi. – Asiakkaamme saavat käyttöönsä uuden palvelun, jonka kautta he saavat tarvitsemansa tiedon entistäkin nopeammin. Myös tarve saada dataa raportoinnin tueksi on kasvanut, ja uusi Extranet palvelee tässäkin entistä järjestelmää paremmin, Marjo Toivo toteaa.

Lisätietoja järjestelmäuudistuksesta kaipaava voi ottaa yhteyttä suoraan Marjo Toivoon, marjo.toivo(at)kvvy.fi, joka auttaa mielellään kaikissa vaihdokseen liittyvissä kysymyksissä.

Soita meille Soita meille