KVVY Tutkimus Oy:n palvelut laajenevat Pohjanmaalle

Julkaistu: 12.01.2018
Kategoriat: Ajankohtaista, Laboratorio

KVVY Tutkimus Oy laajentaa toimintaansa Pohjanmaalle. Liiketoimintakauppa vaasalaisen BotniaLab Oy:n kanssa sinetöi monivuotisen yhteistyön ja BotniaLabin koko liiketoiminta henkilöstöineen siirtyy osaksi KVVY Tutkimus Oy:n palveluita 12.1.2018 alkaen. Kaupan myötä BotniaLabin palvelut laajenevat kattamaan Vaasassa ja pohjanmaalla kaikki KVVY:n ympäristö- ja elintarvikelaboratorion palvelut sekä näihin liittyvät monipuoliset asiantuntijapalvelut. Palvelut sisältävät myös laadukkaat asumisterveystutkimukset. KVVY Tutkimus Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Tampereella ja lisäksi sillä on laboratoriot Porissa, Raumalla ja Vaasassa sekä palvelupisteet Hämeenlinnassa ja Sastamalassa. Työntekijöitä KVVY Tutkimus Oy:llä on yli 100.

KVVY Tutkimus Oy on aloittanut toimintansa 1.1.2018, kun Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys yhtiöitti palveluliiketoimintansa. KVVY Tutkimus Oy käyttää suurimman osan tuotoistaan palvelutoimintansa ja henkilöstönsä kehittämiseen sekä yleishyödyllisen yhdistystoiminnan tukemiseen. Vesiensuojeluyhdistyksen omistaman yhtiön toiminnassa näkyvätkin vahvasti toiminnan arvot.

KVVY Tutkimus Oy on merkittävä kotimainen työllistäjä, jonka palvelut tuotetaan Suomessa. Merkiksi tästä yritykselle on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu –merkki. -Suomalaisena yhteiskunnallisena yrityksenä harjoitamme vastuullista yritystoimintaa kehittäen jatkuvasti toimintaamme ja luoden uusia palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Toimintamme arvot asiakaslähtöisyys, asiantuntevuus, luotettavuus ja puolueettomuus ovat meille sydämen asioita, kertoo KVVY Tutkimus Oy:n toimitusjohtaja Jukka Mattila.

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys jatkaa myös vireätä yleishyödyllistä toimintaansa ympäristöntilan parantamiseksi. Vesiensuojeluyhdistys neuvoo, tutkii ja ohjaa hyvän vesien ja ympäristön tilan saavuttamiseksi, ylläpitää alueellista vesistökunnostajien verkostoa ja toteuttaa erilaisia yleishyödyllisiä hankkeita. Yhdistyksen jäseniä ovat Kokemäenjoen ja Karvianjoen vesistöalueiden kunnat, yritykset ja muut toimijat. Jäseniä yhdistyksellä on yli 120.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jukka Mattila
KVVY Tutkimus Oy
Puh. 03 246 1261
jukka.mattila@kvvy.fi

Soita meille Soita meille