Ruokaviraston projekti patogeenit pakatuissa lehtivihanneksissa

Julkaistu: 17.05.2019
Kategoriat: Ajankohtaista, Laboratorio

Ruokavirasto aloitti vuonna 2018 kansallisen salaattiprojektin, jonka näytteenottojakso kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Näytteeksi otetaan vähittäismyyntipaikoista sellaisenaan syötäviä pakattuja vihreitä lehtivihanneksia ja näytteet toimitetaan paikalliseen laboratorioon analysoitavaksi.

KVVY Tutkimus Oy:n Porin yksikössä on käytettävissänne akkreditoidut projektin analyysit E. coli, alustava Bacillus cereus ja alustava STEC.

Ennen näytteiden lähettämistä ottakaa yhteyttä mikrobiologi Meija Kivisaareen.

 

Lisätiedot:

Meija Kivisaari
Ryhmäpäällikkö
Mikrobiologi
Puh. 03 246 1273
etunimi.sukunimi@kvvy.fi

 

 

Soita meille Soita meille