Tervetuloa työnäytöksiin Urjalaan 22.9. ja Huittisiin 23.9.

Julkaistu: 17.09.2021
Kategoriat: Yhdistys

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys järjestää yhdessä kumppaneidensa kanssa kaksi kiinnostavaa työnäytöstä. Keskiviikkona 22.9. on mahdollista tutustua kosteikon rakentamiseen Urjalassa ja torstaina 23.9. peltosalaojitukseen ja ojituskoneisiin Huittisissa. Tilaisuuksissa on paikalla iso joukko asiantuntijoita keskustelemassa erilaisista vesienhoidon keinoista, joilla voimme sopeutua ilmaston muuttumiseen.

Kosteikon rakentamisen työnäytös Urjalassa ke 22.9. klo 10 (Väkkäräntie 275, Urjala)

Tervetuloa tutustumaan kosteikon rakentamiseen ja työkoneisiin Urjalan Väkkäränkylälle ke 22.9. klo 10. Paikalla on KVVY:n asiantuntijoita vastaamassa kysymyksiin. Työnäytöksen järjestää KVVY:n Vauhtia vesienhoitoon II -hanke yhteistyössä Nuorten Kotkien ja urakoitsija Jarttu Oy:n kanssa.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta (pdf)

 

Lisätiedot:

Ympäristöasiantuntija Hanna Arola, puh. 03 2461 322, etunimi.sukunimi@kvvy.fi

 

Salaojitusnäytös Huittisissa to 23.9. klo 10 (Korvenkyläntie 420, Huittinen)

Tervetuloa tutustumaan peltosalaojitukseen ja ojituskoneisiin Huittisiin Peräniityn tilalle to 23.9. klo 10. Paikalla on useita asiantuntijoita keskustelemassa toimista, joilla voidaan parantaa maan kasvukuntoa ja viljeltävyyttä myös muuttuvassa ilmastossa. Salaojitusnäytöksen järjestävät KVVY:n Yhteistyöllä Loimijoki kuntoon II -hanke yhteistyössä MTK-Satakunnan ja MTK-Varsinais-Suomen kanssa.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta

 

Lisätiedot:

Ympäristöasiantuntija Satu Heino puh. 050 560 3088, etunimi.sukunimi@kvvy.fi

Soita meille Soita meille