Tutkimuskemisti ICP-MS analytiikkaan

Julkaistu: 24.01.2020
Kategoriat: Ajankohtaista, Työpaikat

TUTKIMUSKEMISTI ICP-MS ANALYTIIKKAAN

 

KVVY Tutkimus Oy yksi Suomen suurimmista ympäristöalan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 120 eri alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 10 M€ vuodessa. Olemme työssämme sitoutuneet asiakaslähtöisyyteen, asiantuntevuuteen, luotettavuuteen ja puolueettomuuteen. Palvelumme ovat sataprosenttisesti Suomessa tuotettuja ja tunnustuksena työmme vastuullisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn liiton Yhteiskunnallinen yritys –merkin.

Haemme tutkimuskemistiä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan metallianalytiikan ryhmää Tampereella.  Toivomme aitoa halua ja intoa päästä mukaan tuottamaan analytiikan palveluja asiakkaillemme.  Arvostamme aktiivista, positiivista ja aikaansaavaa asennetta ja odotamme sinulta löytyvän oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.  Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta alkuaineiden analysoinnista erilaisista ympäristö-, jäte- ja materiaalinäytteistä sekä hyvää perehtyneisyyttä ICP-MS tekniikkaan.

Työtehtäviin kuuluu analyysimenetelmien kehittämisen lisäksi uusien laitteiden validointia sekä tulosten raportointia ja laatudokumenttien laadintaa ja ylläpitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.  Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Pentti Manniselle (pentti.manninen@kvvy.fi) perjantaihin 14.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Adviser Pentti Manninen p.  03 246 1224 / 050 472 5855 (tavoitettavissa tiistaina 4.2. sekä perjantaina 7.2. klo 14-16).
Soita meille Soita meille