Vahva suomalainen osaaja - KVVY

Vahva suomalainen osaaja

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry (KVVY) on vahva suomalainen täyden palvelun ympäristöosaaja. Palveluketju kattaa koko kokonaisuuden tutkimusohjelmien tekemisestä monipuolisiin näytteenotto-, analyysi- ja raportointipalveluihin. Yli 50 vuoden toimintahistoria näkyy vahvana ammattitaitona ympäristötutkimusten tekemisessä.

KVVY:n laboratorio tarjoaa asiakkailleen monipuolisen analyysivalikoiman ympäristö-, elintarvike- ja asumisterveystutkimuksiin. Ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikainen, automatisoitu laitteisto varmistavat tarkoituksenmukaisen ja laadukkaan tuloksen. Laboratorio on FINAS akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio (T064, T042 ja T142).

Tutkimuspalveluihin kuuluvat tutkimussuunnitelmat, näytteenotto, ympäristöluvat ja monipuoliset vesi-, kala- ja ympäristötutkimukset. Pitkä toimintahistoria ja toimialueen vesistöjen tuntemus ovat tuoneet vahvan ammattitaidon vaativienkin ympäristötutkimusten tekemiseen.

KVVY:n palvelut löydät läheltäsi. Päätoimipaikka sijaitsee Tampereella Sarankulmassa. Lisäksi KVVY:llä on laboratoriot Porissa ja Raumalla ja palvelupisteet Hämeenlinnassa ja Sastamalassa.

 

Ota yhteyttä:

Jukka Mattila
Toiminnanjohtaja
Limnologi
Puh. 03 246 1261

Sirpa Väntsi
Laboratorion johtaja
Kemisti
Puh. 03 246 1209

Jukka Lammentausta
Vesiosaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217

Olli Piiroinen
Kalaosaston johtaja
Hydrobiologi
Puh. 03 246 1220


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi