<? the_title(); ?> - KVVY

Vahva suomalainen osaaja

KVVY Tutkimus Oy on kotimainen ympäristötutkimusten ja laboratoriopalveluiden ammattilainen. Olemme luotettava kumppanisi tarvitset sitten konsultointia, näytteenottoa tai laboratorio- ja raportointipalveluita.

KVVY Tutkimus Oy:n palveluvalikoima kattaa erilaiset vesistötutkimukset, kala- ja rapukantojen tutkimukset, monipuoliset biologisiset tutkimukset sekä mm. tutkimussuunnitelmien ja ympäristölupahakemuksien tekemisen. KVVY:n kalusto mahdollistaa monipuolisen näytteenoton ympäristönäytteenotosta asumisterveyteen. Näytteenottajat ovat sertifioituja, kokeneita ja toiminta-alueen hyvin tuntevia.

KVVY Tutkimus Oy:n laboratorion analyysivalikoimaan kuuluvat monipuolisesti vesien ja ympäristön tilan seurantaan liittyvät tutkimukset. Erikoisosaamisalueita ovat mm. erilaiset toksisuustestaukset, pienet metallipitoisuudet, jätteiden kaatopaikka- ja hyötykäyttökelpoisuustutkimukset ja jätevedenpuhdistamoiden lietetutkimukset. Laboratoriolla on pitkä kokemus elintarvikkeiden ja alkutuotannon mikrobiologisista ja kemiallisista tutkimuksista sekä asumisterveysnäytteiden mikrobitutkimuksista. Laboratorio on FINAS akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio (T064 ja T104).

KVVY Tutkimus Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka tuotoilla tuetaan yhdistyksen yleishyödyllistä toimintaa. KVVY Tutkimus Oy palvelee valtakunnallisesti yli 100 asiantuntijan voimin. Yrityksen päätoimipaikka on Tampereella ja laboratoriot Porissa, Raumalla ja Vaasassa sekä palvelupisteet Hämeenlinnassa ja Sastamalassa.

Ota yhteyttä:

Jukka Mattila
Toimitusjohtaja
Limnologi
Puh. 03 246 1261

Sirpa Väntsi
Laboratorion johtaja
Kemisti
Puh. 03 246 1209

Jukka Lammentausta
Vesiosaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217

Olli Piiroinen
Kalastotutkimukset
Hydrobiologi
Puh. 03 246 1220


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi