Haemme laborantteja kesätöihin KVVY Tutkimus Oy:n Tampereen ja Vaasan laboratorioihin

Julkaistu: 19.01.2024
Kategoriat: Ajankohtaista, Laboratorio, Työpaikat

Haemme Tampereen ja Vaasan laboratorioihimme laborantteja kesätöihin määräaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta laboratoriotyöstä sekä aitoa halua ja intoa päästä mukaan tuottamaan analytiikan palveluja asiakkaillemme.

Arvostamme aktiivista, positiivista ja aikaansaavaa asennetta. Hakijalta odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Kokemus mikrobiologisista ja/tai vesikemiallisista perusmenetelmistä on hakijalle eduksi, mutta ei ehdoton edellytys. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu tehtävään valitun henkilön osaaminen, työkokemus ja vahvuudet huomioon ottaen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Työsi tueksi saat ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijat ja Suomen suurimpiin kuuluvan ympäristö- ja elintarvikelaboratorion osaajat. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. tarjoamalla kattavat työterveyshuollon palvelut.

Työn aloitusajankohta on aikaisintaan maaliskuusta alkaen. Työ ajoittuu maaliskuun ja lokakuun välille, ja työsuhteen kestosta voidaan sopia joustavasti. Työ on pääsääntöisesti kokopäivätyötä, mutta myös työskentely osa-aikaisesti on mahdollista. Työhön sisältyy iltatyötä. Työehtosopimuksena käytämme Paltan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

Hakuaika tehtävään on 19.1.-28.2.2024. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Kesätyöhakemus/laboratorio, paikkakunta, jolle haet” hakuaikana ja viimeistään 28.2.2024 mennessä osoitteeseen: hakemukset(at)kvvy.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa analytiikkapalvelut osaston johtaja Marjo Toivo, sähköposti: marjo.toivo(at)kvvy.fi , Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse numerosta 03 2461 205 26.1. klo 10–12 ja 5.2. klo 12–14.

Soita meille Soita meille