Haemme vuorotteluvapaan sijaista KVVY Tutkimus Oy:n Tampereen laboratorioon

Julkaistu: 30.01.2024
Kategoriat: Ajankohtaista, Laboratorio, Työpaikat

Haemme Tampereen analytiikkapalvelut osastollemme vuorotteluvapaan sijaista 1.4.- 30.9.2024 väliselle ajalle. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta laboratoriotyöstä sekä aitoa halua ja intoa päästä mukaan tuottamaan analytiikan palveluja asiakkaillemme. Hakijan tulee täyttää TE-toimiston ohjeiden mukaiset vuorotteluvapaan sijaisuuden edellytykset. TE-toimiston ohjeeseen voit tutustua täällä: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa.

Arvostamme aktiivista, positiivista ja aikaansaavaa asennetta. Hakijalta odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Kokemus mikrobiologisista ja/tai vesikemiallisista perusmenetelmistä on hakijalle eduksi, mutta ei ehdoton edellytys. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu tehtävään valitun henkilön osaaminen, työkokemus ja vahvuudet huomioon ottaen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Työsi tueksi saat ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijat ja Suomen suurimpiin kuuluvan ympäristö- ja elintarvikelaboratorion osaajat. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. tarjoamalla kattavat työterveyshuollon palvelut.

Työhön sisältyy iltatyötä. Työehtosopimuksena käytämme Paltan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta. Hakuaika tehtävään on 30.1.-28.2.2024. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Vuorotteluvapaan sijaisuus” hakuaikana ja viimeistään 28.2.2024 mennessä osoitteeseen: hakemukset(at)kvvy.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa analytiikkapalvelut osaston johtaja Marjo Toivo, sähköposti: marjo.toivo(at)kvvy.fi. Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse numerosta 03 2461 205 ma 5.2. klo 10 – 12 ja ti 13.2. klo 13 – 15.

Soita meille Soita meille