Haemme mikrobiologia elintarvike- ja ympäristölaboratorioomme Tampereelle

Julkaistu: 30.09.2020
Kategoriat: Ajankohtaista, Työpaikat

Toimintamme laajentuessa, haemme ammattitaitoista mikrobiologia vakituiseen työsuhteeseen.

KVVY Tutkimus Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristö- ja elintarvikealan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 130 eri alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 10 M€ vuodessa.   Olemme työssämme sitoutuneet asiakaslähtöisyyteen, asiantuntevuuteen, luotettavuuteen ja puolueettomuuteen. Palvelumme ovat Suomessa tuotettuja ja tunnustuksena työmme vastuullisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn liiton Yhteiskunnallinen yritys –merkin.

KVVY Tutkimus Oy:n laboratorion laatujärjestelmä on FINAS-akkreditoitu laatustandardin SFS-EN ISO/IEC 17025 mukaisesti.  KVVY Tutkimus Oy:n laboratoriolla on lisäksi Ruokaviraston hyväksyntä elintarviketutkimuksiin (viranomaislaboratorio), trikiinitutkimuksiin, eläintauti- ja salmonellatutkimuksiin, lannoitevalmistetutkimuksiin, rehututkimuksiin, sivutuotetutkimuksiin, sisäilma- ja asumisterveystutkimuksiin, talousvesitutkimuksiin sekä uimavesi- ja uima-allasvesitutkimuksiin.

Haemme mikrobiologia vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan laboratoriomme mikrobiologian ryhmää Tampereella. Toivomme aitoa halua ja intoa päästä mukaan tuottamaan analytiikan palveluja asiakkaillemme. Arvostamme aktiivista, positiivista ja aikaansaavaa asennetta ja odotamme sinulta löytyvän oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja arvostamme kokemusta elintarvikemikrobiologiasta ja PCR-tekniikasta.

Olet mukana kehittämässä laboratoriomme toimintaa sekä validoimassa uusia menetelmiä ja laitteita. Työtehtäviisi kuuluu elintarvike- ja vesimikrobiologian analyysimenetelmien ylläpidon ja kehittämisen lisäksi tulosten raportointia ja laatudokumenttien laadintaa ja ylläpitoa sekä mahdollisesti myös esimiestehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.  Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Pentti Manniselle (pentti.manninen(at)kvvy.fi) 25.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Advisor Pentti Manninen p.  03 246 1224 / 050 472 5855 (tavoitettavissa perjantaina 9.10.2020 ja maanantaina 12.10.2020 klo 14–17).

Soita meille Soita meille