Haemme päällikköä biologisten tutkimusten yksikköön Tampereelle

Julkaistu: 30.09.2020
Kategoriat: Ajankohtaista, Työpaikat

Haemme kokenutta ja ammattitaitoista henkilöä vakituiseen työsuhteeseen biologisten tutkimustemme yksikköön.

KVVY Tutkimus Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristö- ja elintarvikealan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 130 eri alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 10 M€ vuodessa. Olemme työssämme sitoutuneet asiakaslähtöisyyteen, asiantuntevuuteen, luotettavuuteen ja puolueettomuuteen. Palvelumme ovat Suomessa tuotettuja ja tunnustuksena työmme vastuullisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn liiton Yhteiskunnallinen yritys –merkin.

Haemme päällikköä vakituiseen työsuhteeseen biologisten tutkimusten yksikössä Tampereella. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vesistöjen biologisista tutkimuksista. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta, projektilähtöisyyttä, sekä organisointi- ja yhteistyökykyä.

Työssäsi johdat biologisten tutkimusten seitsemän hengen yksikköä, johon kuuluu kala- ja pohjaeläinasiantuntijoita. Esimiestyön lisäksi vastaat oma yksikkösi liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisestä, osallistut oman alasi asiantuntijana vaativimpiin projekteihin, johdat yksikkösi asiakkuuksien hallintaa ja tarjousten laadintaa sekä pidät yhteyttä eri sidosryhmiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.  Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Pentti Manniselle (pentti.manninen(at)kvvy.fi) 25.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Advisor Pentti Manninen p.  03 246 1224 / 050 472 5855 (tavoitettavissa perjantaina 9.10. sekä maanantaina 12.10. klo 14–17).

Soita meille Soita meille