Haemme laboranttia vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 01.04.2020
Kategoriat: Ajankohtaista, Työpaikat

KVVY Tutkimus Oy yksi Suomen suurimmista ympäristöalan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 120 eri alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 10 M€ vuodessa. Olemme työssämme sitoutuneet asiakaslähtöisyyteen, asiantuntevuuteen, luotettavuuteen ja puolueettomuuteen. Palvelumme ovat sataprosenttisesti Suomessa tuotettuja ja tunnustuksena työmme vastuullisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Lisää tietoa yrityksestä löydät linkistä https://kvvy.fi/

Haemme laboranttia vakituiseen työsuhteeseen Tampereen laboratorioomme. Toivomme aitoa halua ja intoa päästä mukaan tuottamaan ympäristöanalytiikan palveluja asiakkaillemme. Arvostamme aktiivista, positiivista ja aikaansaavaa asennetta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta laboratoriotyöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 15.4.2020 mennessä osoitteeseen riikka.mattsson@kvvy.fi.
Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Laboranttihaku”.

Soita meille Soita meille