Monipuoliset palvelut lähellä asiakasta

Julkaistu: 16.11.2015
Kategoriat: Ajankohtaista, Laboratorio

KVVYn laboratoriotoiminta on käynyt läpi melkoisen myllerryksen. Tampereen Sarankulmaan valmistui alkuvuodesta uudet, täysin laboratorion tarpeisiin suunnitellut toimitilat. Koko alakerta on laboratorion käytössä ja toisessa kerroksessa sijaitsevat tutkijoiden työtilat. ”Uudet, ajanmukaiset tilat tarjoavat entistä kontaminaatiovapaamman ympäristön analytiikalle ja viihtyisämmän  ja turvallisemman työympäristön henkilökunnalle”, toteaa laboratoriopäällikkö Sirpa Väntsi.

”Hienoa oli myös saada elintarvike- ja asumisterveyspalvelut Hämeenlinnasta saman katon alle. Muutto hieman jännitti, mutta sujui hyvän suunnittelun ansiosta jopa ennakoitua sujuvammin. Toimintaa pystyttiin muutosta huolimatta jatkamaan keskeytyksettä. Oli hieno hetki, kun maaliskuun lopun akkreditointitarkastuksessa todettiin kaiken olevan kunnossa. Suuri kiitos kuuluukin osaavalle henkilökunnalle”, toteaa Väntsi joukoistaan ylpeänä.

KVVY:n toimipisteverkosto laajeni alkuvuodesta merkittävästi. Asiakkaat voivat toimittaa näytteet mihin tahansa viidestä toimipisteestä. Laboratoriotoimintoja on Tampereen lisäksi myös Porissa ja Raumalla. Hämeenlinnan ja Sastamalan palvelupisteet toimivat näytteiden vastaanottopaikkoina. Porin laboratorio vahvisti erityisesti elintarvikemikrobiologian palveluita. Lisäksi uutena tutkimuspalveluna tulivat pigmenttien mikrobiologiset määritykset. Rauman laboratorio vahvisti sisäilmatutkimuksia ja toi uutena palveluna myös trikiinimääritykset. ”Logistiikka eri toimipisteiden välillä on saatu toimimaan yllättävänkin sujuvasti.”, toteaa Väntsi.

Laboratorioverkoston vahvistaminen oli yksi askel kohti entistä sujuvampaa asiakaspalvelua. ”Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, kun palvelupisteitä on enemmän.”, toteaa Sirpa Väntsi tyytyväisenä. Tulevaisuuden suunnitelmina Väntsi mainitsee sähköisten palveluiden kehittämisen. ”Tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti näytteiden vastaanottamisesta tulosten toimittamiseen asti!”

KVVY:n toimipisteiden yhteystiedot:

 • KVVY-Tampere: Patamäenkatu 24, PL 265, 33101 Tampere,
  puh. 03 2461 111
 • KVVY-Tavastlab: Visamäentie 33, Visatalo, 13100 Hämeenlinna
  puh. 03 2461 233
 • KVVY-Porilab: Tiedepuisto 4, A-rakennus, 3. kerros, 28600 Pori,
  puh. 03 2461 277
 • KVVY-Raumalab: Lensunkatu 9, 26100 Rauma,
  puh. 03 2461 276
 • KVVY-Sastalab: Itsenäisyydentie 2 C, 38200 Sastamala,
  puh. 03 2461 275

Näytteiden vastaanotto maanantaista torstaihin kello 8-16, perjantaisin 8-14 (Sastamala perjantaisin suljettu)

Soita meille Soita meille