<? the_title(); ?> - KVVY

Valvontasuunnitelmat

Elintarvikeyritysten sekä vesilaitosten valvontasuunnitelmat ovat lakisääteinen osa ko. laitosten toimintaa. Suunnitelmien avulla hallitaan toimintaan liittyviä terveydellisiä riskejä.

Valvontaohjelma vesilaitoksille

Talousvesiasiantuntijaltamme vesilaitos voi tilata valvontaohjelman laatimisen tai päivittämisen. Tarvittaessa asiantuntijamme voi osallistua myös vesilaitosten WSP-suunnitelmien tekemiseen.

Näytteenottosuunnitelma elintarvikeyrityksille

Elintarvikealan toimijalla on lakisääteinen velvollisuus laatia kirjallinen omavalvontasuunnitelma, minkä avulla varmistetaan, että elintarvikehuoneistossa valmistetut ja/tai tarjoillut elintarvikkeet ovat turvallisia kuluttajille. Asiantuntijamme voivat laatia omavalvontasuunnitelman pohjalta näytteenottosuunnitelman, joka soveltuu juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin. Koska yritysten toiminnassa, toimintaympäristössä ja tuotteissa tapahtuu muutoksia, saa meiltä apua myös yritysten näytteenottosuunnitelmien päivittämiseen.

Ota yhteytä:

Hanna Hautamäki

Vesihuolto yksikön päällikkö
Puh. 03 2461 330

Anna-Mari Alanen

Mikrobiologi
Puh. 03 246 1288


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille