Valvontasuunnitelmat
Elintarvikeyritysten sekä vesilaitosten valvontasuunnitelmat ovat lakisääteinen osa ko. laitosten toimintaa. Suunnitelmien avulla hallitaan toimintaan liittyviä terveydellisiä riskejä.
Valvontaohjelma vesilaitoksille
Talousvesiasiantuntijaltamme vesilaitos voi tilata valvontaohjelman laatimisen tai päivittämisen. Tarvittaessa asiantuntijamme voi osallistua myös vesilaitosten WSP-suunnitelmien tekemiseen.
Näytteenottosuunnitelma elintarvikeyrityksille
Elintarvikealan toimijalla on lakisääteinen velvollisuus laatia kirjallinen omavalvontasuunnitelma, minkä avulla varmistetaan, että elintarvikehuoneistossa valmistetut ja/tai tarjoillut elintarvikkeet ovat turvallisia kuluttajille. Asiantuntijamme voivat laatia omavalvontasuunnitelman pohjalta näytteenottosuunnitelman, joka soveltuu juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin. Koska yritysten toiminnassa, toimintaympäristössä ja tuotteissa tapahtuu muutoksia, saa meiltä apua myös yritysten näytteenottosuunnitelmien päivittämiseen.