<? the_title(); ?> - KVVY

Puhdistamonhoitajien koulutus- ja neuvottelupäivät

KVVY:n puhdistamonhoitajien koulutus- ja neuvottelupäivät järjestetään Vaasassa 31.10-1.11.2018. Koulutus on suunnattu jätevedenpuhdistamoiden hoitajille ja käyttövastaaville, sekä heidän sijaisilleen ja esimiehilleen. Koulutuksen pitopaikkana on hotelli Vaakuna Vaasassa.

 

Kurssiohjelmaan kuuluu tutustuminen Vaasan keskusjätevedenpuhdistamolle (Påttin jätevedenpuhdistamo). Kurssien luentoaiheet käsittelevät mm. typenpoistoa, jälkikäsittelyn tehostamista ja tarkkailutiedon hyödyntämistä prosessin säätämisessä. Ajankohtaiset puhdistamotoimintaa koskevat asiat ja laitosten omat projektit ovat myös esillä.

 

Kurssimaksu on 360 euroa kahden hengen huoneessa majoittuville (410 € yhden hengen huoneessa) sisältäen ruokailut, yöpymisen ja ohjelmaan merkityt kuljetukset (tutustumiskäynti Påttin jätevedenpuhdistamolla). Kurssimaksu ilman majoitusta on 300 €. Tampereelta Vaasaan ja takaisin järjestetään linja-autokuljetus, josta lisämaksu on 20 €/hlö. Ilmoitettuihin hintoihin lisätään arvonlisävero.

 

Kursseille voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä allekirjoittaneeseen joko puhelimitse tai sähköpostilla (puh. 050 542 2278, sähköposti jukka.lammentausta@kvvy.fi). Lisätietoa kurssiohjelmasta ja aikatauluista on tulossa lähiviikkojen aikana.

OTA YHTEYTTÄ:

Jukka Lammentausta
Vesiosaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi