<? the_title(); ?> - KVVY

Tapahtumat 2023

 • 9.11. Vesi-ilta Vesilahdella Narvan koululla klo 17-20 (Kestintie 2 B, 37370 Vesilahti). KVVY Yhdistyksen hankkeet ja Vesilahden kunta järjestävät yhteistyössä jo perinteeksi muodostuneen KVVY:n Vesi-illan uudistetussa muodossa! Illan aikana kuullaan esityksiä vesien tilasta ja kunnostamisesta, sekä hankeavustusten hakemisesta ja lupa-asioista. Illan aikana on auki myös hankeklinikka, jossa KVVY Yhdistyksen asiantuntijoilta saa apua hankkeistamiseen ja hankehakuihin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu tarkemmin ohjelmaan täältä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Kahvitarjoilu. Ilmoittaudu mukaan ke 1.11. mennessä yllä olevan linkin kautta. Tapahtumaan voit osallistua myös Teamsin välityksellä tämän linkin kautta. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 • 8.11. Raakkuryhmän kokous Hämeenkyrössä klo 14-17 (Frantsilan kehäkukan kahvila, Yrjö-Koskisentie 1, 39100 Hämeenkyrö). Ikaalisten reitin eteläisen osan alueellisen vesienhoitoryhmän kokoontuminen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan ma 6.11. mennessä yllä olevan linkin kautta. Tervetuloa!
 • 2.11. Kyrösjärvenryhmän kokous Ikaalisissa klo 14-17 (Ikaalisten Oma tupa, Teinintie 4-6, 39500 Ikaalinen). Kyrösjärven alueellisen vesienhoitoryhmän kokoontuminen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan ma 30.10. mennessä yllä olevan linkin kautta. Tervetuloa!
 • 18.10. Jämijärven alueen vesienhallintatilaisuus klo 17.30 alkaen (Jämijärven Luontokeskus, Sormelantie 77, 38800 Jämijärvi). Tilaisuuden avaa Jämijärven kunnan edustaja, jonka jälkeen KVVY Yhdistyksen Elina Nystedt ja  Hanna Arola esittelevät Ikaalisten ja Jämijärven reitin valuma-alueen kunnostushanketta (Kunnostus 2-hanke). Lisäksi KVVY Yhdistyksen suunnittelija Riku Huuskola kertoo, mitä valuma-alueella tehtävä tekninen suunnittelu käytännössä pitää sisällään. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilun järjestämiseksi toivoisimme ilmoittautumaan etukäteen yllä olevasta ilmoittautumislinkistä. Ohjelmaan voi tutustua tästä. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 • 12.10. LuPi-klubin kokous Parkanossa klo 13-16 (Laholuomantie 180, 39620 Kovesjoki) Luoteis-Pirkanmaan alueellisen vesienhoitoryhmän kokoontuminen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan ma 9.10. mennessä yllä olevan linkin kautta. Tervetuloa!
 • 1.10. Kunnostustalkoot Haihunkoskella klo 10.30 alkaen (Rautatienkatu 24, Akaa). Viialan perhokalastajat järjestävät yhteistyössä KVVY Yhdistyksen kanssa kunnostustalkoot Haihunkoskella. Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoolaisille juomat ja muonituksen sekä talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin!
 • 30.9. Kunnostustalkoot Lähdetojalla klo 10.30 alkaen (Koivuniemenraitti 5, Ikaalinen). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Lue lisää talkoista tästä. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin!
 • 26.9. Sähkökoekalastusnäytös Haihunkoskella klo 10-12 (Rautatienkatu 24, Akaa) Ympäristökasvatustilaisuus koululaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuudessa KVVY Yhdistyksen virtavesiasiantuntijat kertovat virtavesien ja taimenkantojen hoitotoimista sekä esittelevät sähkökoekalastusta tutkimusmenetelmänä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan yllä olevan linkin kautta. Tervetuloa!
 • 23.9. Kunnostustalkoot Kyyniojalla klo 10.30 alkaen (Eetinkatu 3, Nokia). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Lue lisää talkoista tästä. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin!
 • 23.9. KEURUS-hanke mukana Vanhan Keuruun Syysmarkkinoilla klo 11-15 (Kangasmannilantie 4, Keuruu). Tule tutustumaan Keurus-hankkeen ajankohtaisiin kuulumisiin. Tapahtuman järjestää Keuruun naisvoimistelijat yhdessä Vanhan Keuruun yrittäjien kanssa. Markkinoilla on puuhaa koko perheelle, syyskauden satoa ja markkinatunnelmaa! Tutustu tarkemmin täällä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!
 • 21.9. Sähkökoekalastusnäytös Vihiojalla klo 13.30-15 (Muotialankoski, puusilta, Unholankatu 21, Tampere) Ympäristökasvatustilaisuus koululaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuudessa KVVY Yhdistyksen virtavesiasiantuntijat kertovat virtavesien ja taimenkantojen hoitotoimista sekä esittelevät sähkökoekalastusta tutkimusmenetelmänä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan yllä olevan linkin kautta. Tervetuloa!
 • 16.9. Kunnostustalkoot Lahnajoen reitillä (Riihioja) klo 10.30 alkaen (Orivedentie 1026, Mänttä-Vilppula). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Lue lisää talkoista tästä. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin!
 • 14.9. Sähkökoekalastusnäytös Kyyniojalla klo 11-16 (Kylmänojankatu 3, Nokia) Ympäristökasvatustilaisuus koululaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuudessa KVVY Yhdistyksen virtavesiasiantuntijat kertovat virtavesien ja taimenkantojen hoitotoimista sekä esittelevät sähkökoekalastusta tutkimusmenetelmänä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan yllä olevan linkin kautta. Tervetuloa!
 • 13.9. Sähkökoekalastusnäytös Turkimusojalla klo 10-12 (Eteläntie 1, Hämeenkyrö) Ympäristökasvatustilaisuus koululaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuudessa KVVY Yhdistyksen virtavesiasiantuntijat kertovat virtavesien ja taimenkantojen hoitotoimista sekä esittelevät sähkökoekalastusta tutkimusmenetelmänä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan yllä olevan linkin kautta. Tervetuloa!
 • 9.9. Kunnostustalkoot Jäähdyspohjan purolla klo 10.30 alkaen (Paavolantie 544, Virrat). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Lue lisää talkoista tästä. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin!
 • 8.9. Lehijärven Myllyojan valuma-aluekunnostus -maastoretki klo 9 – 12.30 (kokoontumispaikka K-Market Sampo, Sammonojantie 11, Hämeenlinna). OLO – Opitaan lisää ojista -hankkeen käynnistysretki, jolla tutustutaan Lehijärven valuma-alueella tehtyihin vesienhallintaratkaisuihin ja alueen nykytilaan. Retkellä kuullaan eri tahojen puheenvuoroja vesienhallintaan liittyen. Kahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä. Tervetuloa!
 • 2.9. Kunnostustalkoot Moisionjoella klo 10.30 alkaen (Kuljun Asematie 1, Lempäälä). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Lue lisää talkoista tästä. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin!
 • 1.9. Kulkeeko kala Kovesjoen kalatiellä? Tule tutustumaan Kovesjoen kalatiehen ja katsomaan sähkökoekalastusnäytöstä klo 13-15 (Raivalantie 909, Ikaalinen). Kovesjoen alimmalla padon kalatien alueella järjestetään avoin sähkökoekalastusnäytös. Tilaisuudessa KVVY Yhdistyksen virtavesiasiantuntijat kertovat virtavesien ja taimenkantojen hoitotoimista sekä esittelevät sähkökoekalastusta tutkimusmenetelmänä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan yllä olevan linkin kautta. Tervetuloa!
 • 26.8. Kunnostustalkoot Koronjoella klo 10.30 alkaen (Vaskuuntie 61, Virrat). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Lue lisää talkoista tästä. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin! 
 • 25.8. Tammelan vesistöt nyt ja tulevaisuudessa yleisötilaisuus klo 16.30 alkaen Tammelan kunnantalolla (Hakkapeliitantie 2, Tammela). Tammelan vesiensuojeluyhdistykset yhdessä KVVY Yhdistyksen ja Tammelan kunnan kanssa järjestävät Tammelan järvien nykytilaan ja tulevaisuuteen keskittyvän yleisötilaisuuden. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen, ohjelma alkaa klo 17. Tutustu ohjelmaan tarkemmin tästä. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 • 23.8. Pohjavesipäivä Hämeenkyrössä klo 14-19, aloitus Mannanmäen näkötornilla, Tornitie 34. Kunnostus 2-hankkeen pohjavesiin keskittyvä iltapäivä, jossa vieraillaan maastokohteilla klo 14 alkaen, ja maastoretken päätteeksi siirrytään Särkijärven leirikeskukseen (Leirikeskuksentie 80). Leirikeskuksella kahvitarjoilu n. klo 17 alkaen, jonka jälkeen pohjavesiaiheisia asiantuntijaesityksiä. Tapahtuman lopussa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tutustu ohjelmaan tarkemmin tästä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu tilaisuuteen 21.8. mennessä yllä olevalla linkin kautta tai puhelimitse numeroon 050 569  5003. Tervetuloa!
 • 19.8. Kunnostustalkoot Rapuojalla klo 10.30 alkaen (Huvilantie 31, 36840 Pohja). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Lue lisää talkoista tästä. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin! 
 • 12.8. Kunnostustalkoot Putaankoskella klo 10.30 alkaen (Jyväskyläntie 585, Orivesi). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Lue lisää talkoista tästä. Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla linkin kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän talkooeväitä. Tervetuloa talkoisiin! 
 • 31.7. Yleisötilaisuus Jaalan Sonnanjoen kunnostamisesta klo 15 alkaen Jaalan Sonnanjoen Myllykosken laavulla (Selänpääntie 1433, Myllykoski). Jaalan Sonnanjoen reitin virtavesikunnostukset saavat jatkoa vuonna 2023, kun kunnostustoimia toteutetaan syyskuun alussa Jukakoskella, Kantokoskella ja Pajakoskella.  Tilaisuudessa käydään läpi vuonna 2022 toteutettuja kunnostustoimia ja esitellään, kuinka kunnostuksia jatketaan Sonnanjoen reitin yläosan koskialueilla tulevana syksynä. Tutustu tarkemmin tästä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu tilaisuuteen ylläolevasta linkistä. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 • 8.7. Keurus- ja Vauhtia vesienhoitoon III-hankkeet esillä Riikun markkinoilla Ähtärin torilla klo 9-15 yhteistyössä Yhteinen Ähtärinjärvi ry:n kanssa. Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa!
 • 6.7. Kunnostus 2 -hanke esittäytyy Kauhtuan saunalla klo 15-17. Tilaisuudessa esittelemme Ikaalisten reitin vesienhoidon koordinointityötä, joka jatkuu Kunnostus 2 -hankkeen merkeissä. Lisäksi tilaisuudessa on kunnostusklinikka, jossa voit kysyä asiantuntijoiltamme sinua askarruttavista vesistöasioista. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä myös saunomaan, joten ilmoitathan kiinnostuksestasi saunomiseen ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa Kerro vapaamuotoisesti osallistumisestasiIlmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ti 4.7. ylläolevasta linkistä tai puhelimitse numeroon 050 330 1862. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 • 4.7. Mouhijärven ja Suodenniemen alueen virtavesikunnostus-ilta Mouhijärven Järjestötuvassa klo 17 alkaen. Tilaisuudessa esitellään vastavalmistunutta Hiusjoen-Karinjoen Jyränkosken kalatiesuunnitelmaa. Tilaisuuden tavoitteena on kuulla paikallisten maan- ja vesialueiden omistajien ja paikallisten asukkaiden näkemyksiä Hiusjoen-Karinjoen ja Taipaleenjoen tilasta ja niiden kunnostusmahdollisuuksista. Tapahtuman järjestävät KVVY Yhdistys ja Kokemäen yläosan kalatalousalue. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Rajallisen tilan vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista 2.7. mennessä yllä olevan linkin kautta. Tutustu ohjelmaan tästä. Tervetuloa!
 • 29.6 Valkeakosken vesistöviikon vesistötietouteen liittyvät luennot Kirjasto Valossa (Hakalantie 1, 37600 Valkeakoski) klo 14-15.30. Pirkanmaan ELY-keskuksen vesitalousasiantuntija Simo Ylönen luennoi säännöstelemättömyyden sekä säännöstelyn näkökohdista Kokemäenjoen vesistöalueella, ja KVVY Yhdistyksen ympäristöasiantuntija Sami Ojala kertoo virtavesien ennallistamisesta osana taimenkantojen hoitoa. Luentojen jälkeen on mahdollista keskustella ja esittää kysymyksiä. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, tutustu lisää tästä. Tapahtuman järjestää Valkeakosken kaupungin ympäristönsuojelu. Tervetuloa!
 • 20.6. Karvianjoen ylöosan valuma-alueen hanke esittäytyy – yleisötilaisuus Karvian kunnantalolla (Kylä-Karviantie 17, 39930 Karvia) klo 16:30-19:00. Kahvitarjoilu klo 16:30 alkaen, ohjelma alkaa klo 17:00. Tilaisuuden avaa Karvian kunnanjohtaja, jonka jälkeen KVVY Yhdistys ja Pyhäjärvi-instituutti esittelevät alkanutta Karvianjoen yläosan valuma-alueen hanketta. Lisäksi KVVY Yhdistyksen suunnittelija kertoo, mitä valuma-alueella tehtävä tekninen suunnittelu käytännössä pitää sisällään. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilun järjestämiseksi toivoisimme ilmoittautumaan etukäteen yllä olevasta ilmoittautumislinkistä. Ohjelmaan voi tutustua tästä. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
 • 12.6. Piilijoen, Sääksjärven ja Kauvatsanjoen alueiden vesienhallintahankkeen yleisötilaisuus Kauvatsan seuratalolla (Yttiläntie 352, 32920 Kauvatsa) klo 16.30-19. Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen, ohjelma alkaa klo 17. Tilaisuudessa keskitytään vesienhallinnan mahdollisuuksiin Kauvatsanjoen alueella. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.Tutustu ohjelmaan tästä. Tervetuloa!
 • 10.6. Kunnostustalkoot Ylöjärven Myllypurolla klo 10.30 alkaen (Siivikkalan puistoalue, Kaukolantie 2). Varaudu talkoisiin lämpimällä ja säänmukaisella asustuksella. Tarjoamme talkoissa tarvittavat varusteet ja työkalut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tarjoamme talkoolaisille myös juomat ja muonituksen. Talkookunnostustyön organisoinnin helpottamiseksi ja oikean muonitusmäärän varaamiseksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon. Ilmoittautudu myös siinäkin tapauksessa, vaikka et olisi täysin varma osallistumisestasi. Tervetuloa!
 • 27.5.2023 Vanha Laivuri Riihikahvilan avajaiset klo 12-01 (Mäntäntie 1593, 42560 Keuruu). KEURUS-hanke esittäytyy klo 12-17. Makkaranpaistoa ja lettuja klo 16 alkaen, bändi klo 19 alkaen. Tutustu ohjelmaan täällä.
 • 11.5.2023 Infotilaisuus vesistökunnostuksista ja vesienhoidosta Ähtärin alueella Ähtärin kaupungintalon valtuustosalissa klo 17 alkaen. KVVY Yhdistyksen Heikki Holsti ja Elina Nystedt esittelevät tapahtumassa yhdistyksen toimintaa, ja Heikki Holsti pitää puheenvuoron myös virtavesien ennallistamisesta. Tapahtuman järjestävät Ähtärin kaupunki ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus.  Kahvitarjoilu, ilmoittaudu viim. 8.5. puhelimitse 06 2525 6000 tai sähköpostilla minna.hakala(at)ahtari.fi. Lisätietoja tapahtumasta ja mainos täällä. Tervetuloa!
 • 3.5. 2023 Pelto- ja metsävedet haltuun – maanarvo nousuun! Kovesjoen kylätalolla (Laholuomantie 180, 39620 Kovesjoki) klo 16.30-19. Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen, ohjelma alkaa klo 17. Tule kuulemaan ja keskustelemaan vesienhallinnan mahdollisuuksista KVVY:n ja ELY-keskuksen asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu tilaisuuteen 28.4. mennessä yllä olevalla linkin kautta (valitse ylhäällä olevasta Tapahtuman nimi -alasvetovalikosta:Pelto- ja metsävedet haltuun – maanarvo nousuun! 3.5.2023 Kovesjoki). Tutustu ohjelmaan tästä. Tervetuloa!
 • 27.4.2023 Vesitalousasiaa maanomistajille Riihossa KEURUS-hanke järjestää torstaina 27.4. klo 17–19 Keuruulla Riihon Majatalolla iltakahvitilaisuuden, joka on suunnattu etenkin maanomistajille. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan vesitalouden hallinnan keinoista ja toteuttamisesta sekä siitä kuinka KEURUS-hanke voi tässä työssä auttaa. Ilmoittaudu tilaisuuteen 23.4. mennessä yllä olevan linkin kautta (valitse ylhäällä olevasta Tapahtuman nimi -alasvetovalikosta: Vesitalousasiaa maanomistajille Riihossa 27.4.). Lisätietoja tapahtumasta ja mainos täällä. Tervetuloa!
 • 22.-23.4.2023 Perhomessut Ikurin liikuntahallissa (Tesomankatu 33, Tampere) la 22.4. klo 10-17 ja su 23.4. klo 10-16, järjestäjänä Pirkanmaan Perhokalastajat. KVVY Yhdistyksen VIRTA-hanke esillä omalla pisteellään, ja asiantuntijamme Heikki Holsti ja Sami Ojala pitävät puheenvuoron virtavesien ja taimenkantojen hoitotoimet ja niiden vaikutuksista Pirkanmaalla molempina päivinä. Tapahtuma on maksullinen, liput paikan päältä. Lisätietoja tapahtumasta täältä.
 • 19.4. 2023 Keski-Suomen vesistökunnostuspäivä Äänekoski, monitoimihalli Pankkari (Vanha Vaasantie 462) klo 15-19. järjestäjänä Keski-Suomen ELY-keskus. Tapahtuma on minimessutyyppinen, ja koostuu erilaisista aihepiiriin liittyvistä esittely- ja toimijapisteistä sekä lyhyistä infoiskutyyppisistä esityksistä. KVVY Yhdistyksen ja Keski-Suomen vesi ja ympäristö ry:n luotsaama Keurus-hanke on tapahtumassa esillä omalla pisteellään. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, ei ilmoittautumista. Kahvitarjoilu. Katso ohjelma ja lisätietoja täältä.
 • 12.4.2023 Yleisötilaisuus Huittisten Pukinojan kunnostusmahdollisuuksista. Huittisten kaupungintalo, valtuustosali, Risto Rytin katu 36, Huittinen, klo 17-19. Kysyimme Huittisten Pukinojan alueen asukkailta Pukinojaan liittyvistä vesistön hoito- ja kunnostustoimista. Yleisötilaisuudessa kyselyn tuloksia käydään kootusti läpi. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan! Ilmoittaudu viimeistään 6.4.2023.
 • 29.3.2023 Yleisöluento Pirkanmaan virtavesien ja avainlaji taimenen tilasta sekä virtavesikunnostusten tuloksista. Linnainmaan Koilliskeskuksen kirjaston monitoimitila Kivessä (Liikekatu 3, Tampere) klo 17.00 alkaen. KVVY Yhdistyksen Heikki Holsti luennoi virtavesistä, taimenesta ja virtavesikunnostuksista Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piirin järjestämässä tilaisuudessa. Tilaisuuden aluksi kahvitarjoilu, ilmoittautuminen ja lisätietoja täältä. Myös Teams-osallistuminen mahdollista, ilmoittaudu viimeistään 23.3. paikan päälle ja Teamsiin 26.3. mennessä.
 • 8.3.2023 KIPSI-hankkeen viljelijäilta Loimaalla klo 16-19 Suomen maatalousmuseo Sarkassa. Osoite: Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa. Aiheena ajankohtaiset asiat CAP-uudistuksesta ja KIPSI-hankkeesta. Osana illan ohjelmaa KVVY Yhdistyksen Janne Pulkan puheenvuoro kokonaisvaltaisesta vesienhallinnasta.  Mukana tapahtumassa on CAP-asiantuntija ja maatalousneuvoja. Kipsiaiheisiin kysymyksiin vastaavat Varsinais-Suomen ELY-keskuksen asiantuntijat. Tilaisuudessa voi halutessaan myös täyttää kipsihakemuksen yhdessä asiantuntijoiden kanssa (Ota tällöin mukaasi pankkitunnukset!). KIPSI-hanke tarjoaa pullakahvit, ei ennakkoilmoittautumista!
Soita meille Soita meille