Vauhtia vesienhoitoon järvi-ilta 6.11.2019

KVVY:n Vauhtia vesienhoitoon 2 -hanke järjestää keskiviikkona 6.11.2019 info- ja verkostoitumisillan paikallisille vesistökunnostajille KVVY:n Tampereen toimitiloissa (Patamäenkatu 24, Tampere). Illan teemana ovat kunnostushakemuksen laatiminen ja erilaiset vesistökunnostusmenetelmät. Paneelikeskustelussa käydään läpi kunnostustoimenpiteiden valintaa asiantuntijoiden kanssa.

Ohjelma ke 6.11.2019

17.00

Tilaisuuden avaus ja esittäytyminen

Toiminnanjohtaja Jukka Mattila / KVVY ry

17.20

Kunnostushankesuunnittelun abc -Millainen on hyvä hakemus ja mistä hakea rahoitusta

Ylitarkastaja Anu Peltonen / Vesienhoidon asiantuntija Salla Taskinen / Pirkanmaan ELY-keskus

18.00

Kahvia ja verkostoitumista

18.20

Kunnostustoimenpiteiden vaikutuksista (otsikko- ja puhujatiedot tarkentuvat myöhemmin)

18.40

Kemikaalikäsittely järvien kunnostusmenetelmänä

Kehittämispäällikkö Tero Väisänen / SYKE

19.00

Valuma-alueella tehtävien toimenpiteiden vaikutus

Ympäristöasiantuntija Hanna Alajoki / KVVY ry

19.20

Paneelikeskustelu: Kunnostustoimenpiteiden valinta

Teemoina suunnittelu, toteutus, vaikutusten seuranta sekä kokemukset

Kehittämispäällikkö Tero Väisänen / SYKE

Ympäristöasiantuntija Hanna Alajoki / KVVY ry

19.45

Keskustelua

20.00

Tilaisuuden päätös

Tilaisuuden järjestää Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen Vauhtia vesienhoitoon 2 -hanke. Kahvitusmäärän arvioimiseksi pyydämme ennakkoilmoittautumisia ma 28.10. mennessä oheisen linkin kautta Ilmoittautumislomake. Tilaisuus on maksuton.

Laura Virtanen
Projektiasiantuntija