Avoimet kunnostuskohteet

Loimijoen vesiviesti -hanke järjestää yhdessä Loimijoen alueen toimijoiden kanssa Avoimet kunnostuskohteet -päivän lauantaina 8.6. Päivän aikana on mahdollista tutustua erilaisiin vesistökunnostustoimiin ja niiden tekijöihin. Osalla kohteista on myös työnäytöksiä, joissa voit tutustua esimerkiksi vesikasvien niittokalustoon ja virtavesien tutkimiseen sähkökoekalastuksella.

Nyt on oikea aika ilmoittaa mukaan oma vesistökohteesi! Lista mukaan ilmoitetuista kohteista täydentyy näille sivuille sitä mukaa, kun kohteita mukaan ilmoittautuu. Voit tutustua kohteisiin tarkemmin vesienhoito.kvvy.fi -palvelussa.

Ilmoita kohteesi mukaan sähköpostilla Satu Heinolle huhtikuun loppuun mennessä. Kerro viestissä tapahtuman järjestäjä, yhteyshenkilö ja mitä kohteessa on nähtävillä. Otamme tämän jälkeen sinuun yhteyttä ja tehdään yhdessä kohteesta esittely vesienhoito.kvvy.fi -palveluun ja näille sivuille.

Tule mukaan toteuttamaan Suomen ensimmäistä Avoimet kunnostuskohteet -päivää!

Tutustumiskohteet

Tammela
  1. Pyhäjärvi, Oksasen ranta
    Tutustu akkukäyttöiseen kaislanniittokoneeseen ja vieraslaji isosorsimon torjuntaan pressuttamalla, järjestäjä Pyhäjärven-Kuivajärven Suojeluyhdistys ry.
  2. Mustialanlammi, saunan ranta
    Tutustu järven hapetukseen ja happimittausten tekemiseen, järjestäjä Pyhäjärven-Kuivajärven Suojeluyhdistys ry.
    >> Tutustu kohteeseen

Tutustumiskohteiden lista täydentyy koko ajan, joko sinun kohteesi on mukana?

Satu Heino
Hankevastaava