Vesistökunnostusneuvonta

KVVY toimii paikallisten vesistökunnostajien apuna ja järjestää mm. vuosittain järvi-illan paikallisille yhdistyksille. KVVY myös ylläpitää alueellista vesistökunnostajien verkostoa, tule mukaan!

Asiantuntija-apua paikallistoimijoille

KVVY antaa paikallisille yhdistyksille asiantuntija-apua vesistöjen kunnostusprosessin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toimenpiteisiin. Neuvontaresurssit ja painopisteet vaihtelevat vuosittain hanketilanteen mukaan. Loimijoen alueella vesistöneuvontaa tehdään vuosina 2019-2020 osana Yhteistyöllä Loimijoki kuntoon (Loiku) -hanketta ja Satakunnassa vuosina 2019-2020 osana Satakunnan vesistöneuvonta -hanketta.

Tule mukaan kunnostajien verkostoon!

Kokemäenjoen vesistöalueen vesistökunnostusverkostolla on oma nettisivusto osoitteessa vesienhoito.kvvy.fi.  Palvelusta löytyy tietoa vesistöjen veden laadusta, eri vesistöillä toimivista paikallista toimijoista ja esimerkkejä erilaisista kunnostustoimista. Liity mukaan verkostoon yhteydenottolomakkeella. Tilaa samalla verkoston uutiskirje, niin saat noin neljä kertaa vuodessa tietoa vesistöalueen ajankohtaisista tapahtumista ja hankkeista.

Nettipalvelun rinnalla ajankohtaisen tiedotuksen ja keskustelun kanavana toimii facebook-sivu (@vesienhoitoKVVY). Käy tykkäämässä sivuista, niin saat paljon ajankohtaista tietoa vesiasioista! Voit myös lisätä oman kommenttisi muidenkin pohdittavaksi. Kaikkien panosta tarvitaan vesien hyvän tilan edistämiseksi!

Hanna Alajoki
Vesistöt ja vesienhoito